onsdag 15. juli 2009

Feriegjester


Vi fikk besøk av broren min med familie idag og de hadde med de vakre rosene! I love! Nå skal vi ha tante og onkel barna våre her på besøk noen dager. De er så kjekke og vi gleder oss til å være sammen med de, Benjamin og Hannah er helt i hundre. Nå har vi nettopp vært på det koselige stabburet til svigers og lånt madrasser til overnattingsgjestene våre. Så nå er det fullt i den lille hytten vår. Stuen vår er full av madrasser og "snart" sovende tantebarn på sofaer og gulv. Benjamin måtte få ligge på stuen også, det er jo så gøy å sove isammen med andre! Fortelle historier og knise til det plutselig blir stille. God natt *smilefjes*

10 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Hei
Så kjekt med besøk av familie. Å tante unger er kjekke å låne. Har en del av de. Må få kommentere den nyedelige tomta deres i innlegget under. Gleder meg til å følge med videre på hvordan det blir. Håper du kommer til å blogge om dette. Vi holder på å bygge hygge/ hus på gården til min søster og mannen å jeg trenger all inspirasjon jeg kan suge til meg. Ha en fin fin dag. Tuddeluuuuuuu:O)

Josefine sa...

Nydelige roser...og for et sjarmerende lite hus!! Kos deg videre i sommeren...klem

LIVS LYST sa...

Koselig å være sammen med familien!
Kos dere!

Hilsen Liv

sylysten sa...

Å så deilig, det kommer til å bli gode barndomsminner for de små;o) Det lille stabburet var virkelig skjønt;o)
Ha en fin dag.
Klem
Linda;o)

Unknown sa...

Så koselig! Kos dere med besøk! :) Nå skal vi ut med båten, her skinner sola i dag! Jippi.

Lotta sa...

Så herlig! Kos dere masse... Flotte bilder..
Klem til deg:)

KRUSEDULL sa...

Tusen takk for koselig award inne på bloggen min:) Kom hjem fra ferie i dag, og det var jo skikkelig koselig å se en koselig award både fra deg og jordbærpiken:) Så heldig du er som har fått slike nydelige roser:) Kjempekoselig med besøk av familie! Fikk forresten en greengateskål av ett vennepar da vi var på ferie. Den var beige med hivte prikker, så det blir nok til at jeg samler på dette serviset. Synes det blåe og er kjempefint, men denne gangen landet jeg visst på det beige:) Tror jeg blir fornøyd med det. Kos deg masse med familie på besøk! Og du, kjempenydelig tomt dere har fått dere!! Gleder meg til å se fortsettelsen:)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Det låter som om ni kommer få en riktigt hektiskt helg. Så morro!!

Rosorna var ju underbara i färgerna.

Ha det fint!

Monica sa...

så koselig å være med familien og tantunger er bare så kejkt å få låne:) kos deg masse med familie og besøk:)

Hihi ja jeg har eggeglass på skattollet mitt, fordi jeg bruker dem til å ha telys oppi når jeg ikke bruker dem til egg. De er kjempeskjønne:)

Klem monica

Magdalena sa...

heia...
så vakker gammel dør..!
god sommer videre!
magny