fredag 10. juli 2009

Jeg lagde noen skilt til hagen der vi bodde før. Så plantet jeg noen klematiser i lilla og hvit rett under, som skulle klatre oppover skiltene. Nå ligger de på låven...gleder meg veldig til å kunne begynne å lage til og pynte hage. Har bare blitt mer og mer glad i hagearbeid. I år har jeg bare potter ved inngangen, men neste år tenker jeg at jeg kan begynne å lage til min egen hage, jippi! Ha en fin dag mine kjære bloggevenner!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Å, så koselig! Tusen takk for award! :)

Jeg har også vært på Emmas Verden og kjøpt litt Maileg før jeg reiste. Ida og Anna fikk hver sin babykanin. Ida kjøpte strykebrettet for sine egne penger som ho hadde i lommeboka si. Det var veldig stas! Også kjøpte jeg stellebordet, tørkestativet og babystolen som fremtidige gaver. De er bare så fine!

Så flotte hekla-ting du har laget! De øredobbene var helt konge! Tror jeg må ønske meg noen sånne av deg. :) Nå skal vi spise vafler. Klem!

sylysten sa...

Så søte de heklede armbånda var;o) Og skiltet kommer til å bli knallfint med blomster oppetter seg. Skulle ønske mine fingre var bare bittelitt lysegrønne iallefall, men nei;o(( Sommer klem fra
Linda;o)

Lotta sa...

God kveld..eller natt..
Så fint skilt..vi får hage i september og det blir gull! Da kan vi hage sammen til neste år..Håper du er go så jeg kan få noen tips;)
Klem til deg:)

Mitt lille hjem sa...

Takk for koselig hilsen hos meg :)
Kjempe fin blogg du har!

Håper det er greit at jeg legger deg til på listen min,
for her kommer jeg gjerne igjen!

Ha en fin kveld!

Vibeke sa...

Tusen takk for koselige ord inne hos meg, hyggelig at du har lagt deg til som følger også!:)

Ja, det er veldig gøy med bryllupsforberedelser. Begynner å nærme seg, datoen er 5 september..

sommerklemmer