tirsdag 28. juli 2009

Overnattingstur


Vi hadde vår første overnatting i båten forrige natt. Guttene har overnattet der før, men ikke hele familien på en gang. Vi kjørte en tur til Ulsteinvik og kjøpte oss pølse og is. Deretter fant vi oss en fin plass og ankret opp. Svigers har en liten båt som vi tauet med oss. Så når jeg skulle legge minsten, dro de andre på tur med lille båten. Den går jo en del fortere en snekka og det er jo veldig stas...spesielt for storebror som elsker fart. De to minste og jeg gikk og la oss, mens pappen og storebror fant ut at de ville kjøre mer med snekka. Deilig å sovne til motordur og sjøskvulp! Det endte med at vi sov over ved flytebryggen vår, og det var egentlig veldig greit. For klokken halv seks ville ikke lillebror sove der lenger, så vi to gikk opp igjen i hytta og sov videre der. Vi hadde en veldig koselig tur, og det blir nok mange flere overnattinger i båt. Men tror vi venter med det til minsten blir litt større he, he. Putene er nyinnkjøpt fra kid til herlige 33 kr per stykk, og jeg kjøpte fem stykker.
I morgen skal vi på en liten tur til Lillehammer sammen med et vennepar og ungene deres. Vi gleder oss, og håper at vi får fint vèr! Så da tar jeg meg en liten bloggepause, ha en deilig uke!

11 kommentarer:

Balke gård sa...

Så deilig med båttur, da! Kosleige minner skapes der! Vi var på lavvotur, og minstejenta sov 3 timer første natta, deretter som hjemme. Trillet på campingplassen midt på natta...Zzzz...:-) God tur til Lillehammer!!

Klem

Cecilie sa...

Høres ut som om dere har hatt en fin tur! :) Heldige dere er som har båt så nærme! God tur og ha en fin sommer videre!

klem, cecilie

KRUSEDULL sa...

Så koselig med båt-tur da! Høres ut som dere har hatt en kjekke tur for både store og små! Fine puter du har fått til båten:) Kos dere i Hunderfossen:) En kjekk park d! Håpe dere får fint vær!

Guttemamma sa...

Imponert over at du tar med minsten på overnatting med båten altså!!!
Ha en fin dag,hilsen fra Anette:-)

KRUSEDULL sa...

Ps! Så skjønn lillegutten er! En liten mammagutt tror jeg:)

meaningmoon sa...

Såå sjønn liten tass! Ja d er ikke bare bare å være på båttur med små, dere er gode! Vi har også vært på noen båtturer i sommer, men ikke overnatta...tror vi også skal vente noen år til med det:) Ha en fin kveld videre og god tur til lillehammer!

borghild sa...

Så koselig det hørtes ut med båtovernatting! Vi kjøpte båt i sommer, men min mann og jeg har litt forskjellige preferanser når det kommer til båtkjøp:) Jeg kunne også tenkt meg en båt vi kunne overnatte i, mens han vil ha en skjærgårdsjeep, gjett hva vi kjøpte??;) Jepp, sistnevnte... Men da kan vi teste ut hva vi liker, og evt kjøpe en 'overnattingsbåt' senere:)
En skjønn liten gutt du har, og det var kanskje godt å være i nærheten av hytta kl halv seks;) Tipper de andre synes det iallfall! Kos dere masse i båt eller hytte! Klem B:-)

Emmas Verden sa...

ååå så koselig med båttur..bølgeskvulp er noe for seg selv ;)
nå er kattungen klar for levering..vi har 2 stykker..jeg kan sende bilde så dere får se hvilken dere vil ha ;) de er kjempesøte og snille :)
ha en fin ferie!!!
klem Anne***

små og store drømmer sa...

Deilig med båttur. Finnes ikke noe bedre enn å sovne til lyden av sjø.
De putene passet fint til en maritim stil :)

Therese sa...

Hei hei til deg. Tusen takk for kjempe koselig hilsen inne hos meg. Så koselig blogg du har. Jeg har også en datter som snart er 3 md. Velidg koselig. Nydelig bilder du tar. Så klare og sterke. Der er ikke jeg noe flink til. Her hjemme er hverdagen igang. Vi har hatt ferie. God ferie videre, så håper jeg vi snakkes når du er tilbake. Stor klem therese.

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城