tirsdag 18. august 2009


Det var så kaldt i hytta når vi stod opp idag, og det plasket ned ute. Hadde skikkelig høststemning! Skrudde på ovnen for første gang i sommer, men nå kan jeg visst skru den av. For nå skinner plutselig solen! Herlig, så nå skal vi kose oss ute i det fine veret så lenge det varer!

4 kommentarer:

Unknown sa...

ÅÅÅH heldige du som har ferie ennå.
Her er det blitt bare jobb i det siste.
Kos deg masse!

Klem fra meg :)

Unknown sa...

Så skjønn liten kanin! Ja, været er helt merkelig. Har heldigvis fått en dose med sol i dag. Arild er ute og spiller frisbee. Jeg hadde tenkt meg ut for å pusse på et barskap Arild har arvet av farmora, men Anna ligger og hyler, så det blir ikke med det første. Syns ho har holdt på med de tennene siden ho var fem mnd. og fikk de to første, så nå gleder jeg meg til alle tenner er ute og grininga er over.

Ha en fin kveld min venn! :)

sylysten sa...

Det er deilig med ferie;o) Nydelig bilde av kaninen...
Klem
Linda;o)

mali-mo sa...

Hørtes deilig ut med hytteliv og ferie, skulle gjerne hat litt mer av det jeg også...og sol selvsagt!

Tusen takk for koselige ord inne hos meg ;) Malte tregulv har blitt en favoritt hos mefg. Jeg opplever dem som veldig lette å holde reine, men mine er jo fremdeles nye da, det eldste er lillemalien sitt soverom, ca 1 år vel.

På hytten har jeg en sånn Jif tørrmopp som jeg går over med når lodotter og rusk bli for synlige. Med hvitt gulv synes jo ting godt da, men med en så glatt overflate så er det lett å holde rent. Jeg vasker IKKE hver dag!!!!!

Anbefaler deg veldig grundig forarbeid før du ev går igang med maling. Ev venninne har guklv hvor malingen detter av i biter og det er jo ikke noe særlig...

Lykke til!