tirsdag 4. august 2009

Hemma igjen...Da er vi tilbake fra ferie igjen, og vi hadde en koselig tur med koselige venner og familie!Vi skulle egentlig bare være borte noen få dager, men så ble det visst en uke...herlig! Idag hentet vi en søt liten pus med Anne. Den er så rolig og skjønn, og det er stor stas med et nytt familiemedlem. Den har fått navnet "Tornerose", og bare "Rose" som kallenavn. Jeg hadde meg også en tur innom butikken til Anne "emmas verden", så mye fint det er der...absolutt min favoritt butikk! Der kjøpte jeg flere mailegting til et dukkehus jeg har lyst å lage i julegave til de to minste.

9 kommentarer:

sylysten sa...

For en søt pusekatt;o) De er så skjønne når de er så små og fluffy. Kaninene var også kjempeskjønne.
Klem
Linda;o)

Lillan sa...

Åh sånne mailegkaniner ønsker jeg meg!!!!!
og mailegmøbler:))) er helt herlig serie!!

søt liten pus da;)
kose dere

klem fra Lillan

Unknown sa...

Så fine Mailegmøbler! Og en veldig nusselig pusekatt! Nå må vi treffes snart. Altfor lenge siden sist! Anna har blitt stor over sommeren, og nå kravler hun rundt i stua og oppdager mange nye ting. Ida har begynt i barnehagen igjen, på samme avdeling som Linnea har begynt i. Det var veldig stas for dem begge to. :)

Ha en god dag min venn! Klem!

Emmas Verden sa...

søte lille pus :)
jeg er så glad hun har fått et godt hjem..og nydelig navn ;)
vi savner henne..men vet hun får det godt hos dere :)
kos dere alle sammen!!!
klem Anne***

Josefine sa...

Skikkelig søt pus da!
Velkommen hjem! Vi er sikkert klar til å finne på noe en dag, om dere vil ;)

KRUSEDULL sa...

Så utrolig skjønn pusen deres var!! Blir kjekt for barna med en liten pus! Vi har hund, veldig koselig! Kjempefine maileg kaniner og møbler du har kjøpt. Har også lyst på noe fra maileg til Lukas. Vimplene jeg har sydd er forresten inspirert av maileg sine vimpler. Litt putle arbeid, men egentlig en enkel og koselig liten jobb:)

Lotta sa...

Så fin pus:)Og maileg er bare smask! Nesten bra jeg ikke har noen jenter..da hadde huset vært fullt..du vet gutta bryr seg ikke så mye om de kaninene..mest ho mor ja... ;) ler
Ha en fin kveld:)
Klem klem

Min stil sa...

Nydelig pus. Har en liten frøken her i huset som også maser om katt. Har litt lyst på jeg også, så vi får se...
:) Susanne

Anonym sa...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫