tirsdag 4. august 2009

Hemma igjen...



Da er vi tilbake fra ferie igjen, og vi hadde en koselig tur med koselige venner og familie!Vi skulle egentlig bare være borte noen få dager, men så ble det visst en uke...herlig! Idag hentet vi en søt liten pus med Anne. Den er så rolig og skjønn, og det er stor stas med et nytt familiemedlem. Den har fått navnet "Tornerose", og bare "Rose" som kallenavn. Jeg hadde meg også en tur innom butikken til Anne "emmas verden", så mye fint det er der...absolutt min favoritt butikk! Der kjøpte jeg flere mailegting til et dukkehus jeg har lyst å lage i julegave til de to minste.

8 kommentarer:

sylysten sa...

For en søt pusekatt;o) De er så skjønne når de er så små og fluffy. Kaninene var også kjempeskjønne.
Klem
Linda;o)

Lillan sa...

Åh sånne mailegkaniner ønsker jeg meg!!!!!
og mailegmøbler:))) er helt herlig serie!!

søt liten pus da;)
kose dere

klem fra Lillan

Unknown sa...

Så fine Mailegmøbler! Og en veldig nusselig pusekatt! Nå må vi treffes snart. Altfor lenge siden sist! Anna har blitt stor over sommeren, og nå kravler hun rundt i stua og oppdager mange nye ting. Ida har begynt i barnehagen igjen, på samme avdeling som Linnea har begynt i. Det var veldig stas for dem begge to. :)

Ha en god dag min venn! Klem!

Emmas Verden sa...

søte lille pus :)
jeg er så glad hun har fått et godt hjem..og nydelig navn ;)
vi savner henne..men vet hun får det godt hos dere :)
kos dere alle sammen!!!
klem Anne***

Josefine sa...

Skikkelig søt pus da!
Velkommen hjem! Vi er sikkert klar til å finne på noe en dag, om dere vil ;)

KRUSEDULL sa...

Så utrolig skjønn pusen deres var!! Blir kjekt for barna med en liten pus! Vi har hund, veldig koselig! Kjempefine maileg kaniner og møbler du har kjøpt. Har også lyst på noe fra maileg til Lukas. Vimplene jeg har sydd er forresten inspirert av maileg sine vimpler. Litt putle arbeid, men egentlig en enkel og koselig liten jobb:)

Lotta sa...

Så fin pus:)Og maileg er bare smask! Nesten bra jeg ikke har noen jenter..da hadde huset vært fullt..du vet gutta bryr seg ikke så mye om de kaninene..mest ho mor ja... ;) ler
Ha en fin kveld:)
Klem klem

Min stil sa...

Nydelig pus. Har en liten frøken her i huset som også maser om katt. Har litt lyst på jeg også, så vi får se...
:) Susanne