torsdag 10. september 2009

Gangen forteller mye om hvordan resten av huset ser ut...

Det går mye i HUSPLANER for tiden, og det kommer det vel til å gjøre i økende grad et år fremover *fnis* Vi har kikket på mange GAMLE HUS for å hente inspirasjon, og mange av de husene vi likte best hadde en lignende INNGANGSDØR som på bildet over. Jeg ble så glad når jeg så dette bildet fra "tinekhome", for det ligner veldig på sånn vi har bestemt oss for at vår gang skal se ut. Borsett fra at vi ikke har vindu i trappen, og trappen vår et helt nærme inngangsdøren. Har ikke helt bestemt meg for om den doble inngangsdøren skal være hvit eller mørk grå...vi får se *smilefjes*. INNGANGSPARTI OG DØRER ER NOE AV DET FINESTE JEG VET PÅ ET HUS! Vi får en ganske stor gang, og jeg er ikke så giret på å ha fliser på en så stor flate...noen som har erfaring med parkett/laminat i gangen?

6 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Jeg hadde nettopp et innlegg om min yttergang;) Hvis du har en gang som ligner på de npå bildet er det jo bare å si wow;) Her er det laminat i inngergangen- og det er ikke noen problemer med det - annet enn at jeg vet at det ligger et gammelt tregulv under (sukk)- jeg har sett sånn sjakkrute mønstret klikk-belegg- og det syntes jeg så veldig fint ut;)

sylysten sa...

Lekkert;o)))
Vi har laminat i innergangen, akkurat som ralfefarfars paradis, men har fliser i yttergang. Ble frarådet laminat/parkett i området hvor en trøkker inn vann og søle. Hvis der har gang som på bilde, så har dere ikke en naturlig yttergang, så da blir det kanksje vanskelig. Men dere kan jo ha en stor halvbue med fliser like innafor døra? Det kan kanskje bli fint.
Lykke til med valget;o)
Klem
Linda;o)

meaningmoon sa...

Helt sant! Gangen sier mye når jeg tenker meg om:) Vi har laminat som ser ut som fliser i hele gangen vår, fungerer greit for oss, men ettervert skal den inngangen bare brukes til "fint"....

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen:)

Nydelig hall!! Den var faktisk til inspirasjon for meg når jeg tegnet huset vårt også!! Vakkert!!

Lykke til med husbygging!! Spennende:)

Klem Anette

Myhome sa...

Så heldig dere er som får en stor hall!!!
Denne er jo bare lekker!
Vi har tregulv i gangen, og det syns jeg fungerer veldig godt! Men vi har itilleg en inngang til vaskerom. Når en velger gulv i hallen bør en kanskje mest tenke på hvor mye gulvet kommer til å bli utsatt for vann og søle.
Ha en flotte fredag!
Klem Anita

Anonym sa...

Wow den hallen var staselig, ikke meg imot!
takk for hyggelig hilsen hos meg,
kurvene er fra Ikea, nye nå i høst, liker fargen så godt, litt sånn værbitt...!
klem til deg