mandag 21. september 2009

Ut på tur...I helgen har vi vært på HØSTTUR til Trondheim sammen med gode venner. Vi var veldig heldige med veret, og har koset oss veldig! Tannglasset vårt knuste kvelden før vi skulle dra, og da kunne jeg med god samvittighet kjøpe meg et nytt. Det ble også en oppvaskbørste (skal ikke brukes som tannkost*smilefjes*)fra RICE og litt IKEASTÆSJ.Er opptatt av HUS for tiden, og det er mange FINE-HUS-ALARM når vi er på kjøretur. Jeg henger ut av vinduet og knipser for harde livet...for mannen har selvfølgelig ikke tid til å stoppe! Her er et av mange lekre bilder jeg har tatt, og her skulle jeg ta bilde av INNGANGSPARTIET *fnis*.INTERIØRBLAD hører med når vi drar på tur! Jeg bruker nesten aldri å velge rom 123, men likte så godt fremsiden. Er veldig fornøyd med bladet! Her er det blant annet to koselige reportasjer av de etablerte svenske bloggerne Jenny med "villahemmet" og Josefine med "in my house".

11 kommentarer:

sylysten sa...

Ha ha, leste toothbrush, og ser den oppvaskbørsten oppi;o)))) Skal si du skal børste tennene;o)
Ellers var de veldig fine, det fikk jeg med meg når latteren hadde gitt seg;o)))
Ha en flott kveld:o)
Klem
Linda;o)

Josefine sa...

Så bra dokke har hatt ein fin tur!
Klar til å finne på nåke ein dag :)

Therese Dorthea sa...

Høyres ut som ei veldig bra helg :-) :-)

Unknown sa...

Så koselig med en sånn helg. Og så fine ting du har kjøpt! :)

Jeg bare venter og venter på å kunne ta opp bordet mitt. Det har tørket siden lørdag nå, men jeg var nede og skrapte litt med neglen nederst på det ene benet, og malinga kom av! Så det må nok stå nede i kjelleren og herde en stund til... Utålmodig!

Skal du noe på fredag? Hadde vært veldig koselig å treffes. Arild skal til Gålå på NM i frisbeegolf i helga, så jeg er alene.

meaningmoon sa...

Kjempeflott tooth brush holder!!! Høres ut som en super helg, kjenner meg litt igjen med det å henge ut av vinduet i fart å knipse bilder av fine hus..hehe!
Ha en fin uke!

Stine sa...

Stilige bilder! Jeg vil ha en slik kost også, må sjekke Rafens i morgen :D

Stine

Beate, A Brighter Day sa...

Herlig med turer ut i høsten... Stilig tannbørsteglass! Hihi, høres kjent ut det med hus. "Der! Sånn hus vil jeg ha," og så videre :)

Ønsker deg en super dag i dag :) klem

Verandasol sa...

Takk for koselig hilsen på bursdagen min! Det tannbørsteglasset var så stilig, men ble bekymret for at du hadde kjøpt deg ny tannbørste og før jeg leste teksten, hihi.

Kreative drømmer.. sa...

Takk for kommentar på bloggen min:) Morsomt tannbørsteglass, haha!! :D Ha en fin tirsdagskveld.

KRUSEDULL sa...

Gjorde nok ikke så veldig mye at det gamle tannglasset knuste, når du fant ett så fint i erstatning:)

mi-rachel sa...

jeg liker også å se på hus når vi kjører.
men får aldri tatt bilder av dem:)