torsdag 1. oktober 2009

Lys, lys gråmalt panel...

Mannen stod opp tidlig idag og fyrte i PEISEN før han gikk på jobb...veldig koselig å stå opp til varm stue! Tenk at det er første oktober alt, tiden går så utrolig fort!
Dette bildet er fra det gamle kjøkkenet mitt. Mannen min fant ut at han hadde slått opp 1,2 km panel i tomannsboligen vi bodde i før. Det skjer ikke igjen, nå vil han ha smart panel...skjønner jo godt det...men håper at jeg får overbevisst han om å ha den samme panelen som på bildet på det nye kjøkkenet *s* Serveringsfatet og skålen er kjøpt på brukthandel for 10 og 20 kr, den skjønne lykten fikk jeg i julegave et år med en god venninne.

8 kommentarer:

Therese sa...

Ja, tenk at det er 1. oktober allerede. Det er helt villt hvor fort denne tiden går og her daler snøen med noen skarve plussgrader ute. Men jeg liker det, lyset og stemingen og snøen som daler. Eeeeeeelsker vinteren :)

Håper du får en fin dag videre :)

ralfefarfars paradis sa...

Huff- ja det er høst ingen tvil om det- jeg hadde sett for meg en nydelig høst med lite vind, lite regn og bare klar blå himmel...hmhm..tok litt feil der ja- men jeg gir ikke opp håpet enda! Nydelig fat, får nesten deja vu til det jeg mistet- det kostet også 20 kroner på bruktbutikk- og jeg syntes det var et skikkelig kupp;) Men må si du gjorde et skikkelig kupp med det GG teppet- det var et godt kjøp!!
Håper du har en fin dag!

KRUSEDULL sa...

Koselig bilde:) Panel er koselig, men mye arbeid med å sette opp og male. Vi kommer nok til å velge smarpanel i det nye huset. De er gode disse mennene våres som fyrer i peisen:) Koselig med høst!

Unknown sa...

Dette var veldig fint!
Lykke til med å overtale mannen med panelet!
Uansett utfall er jeg sikker på at det blir lekkert!

Klem fra meg:)

Hjemmekjær sa...

Helt enig med deg, - den smale panelen er kjempefin!

Så gøy med loppefunn. Kjenner jeg også har lyst til å gjøre kupp på et loppemarked...;)

Villa von Krogh sa...

Heisann Ane. :)
Koselig blogg du har.
Blir spennende å følge med på husbyggingen. :)

God helg til også!

A-H sa...

Ja panel er nydelig, blir så lunt av det:)
Har en vegg i stua, nyter den!!

Ha en fin helg:)

hjem hos linda sa...

Heia...Godt å våkne med varme i peosen...
legger meg som følger på bloggen din...Kjempe fin blogg du har.Som nyblogger ønsker jeg deg velkommen innom bloggen min...Blir sååå glad for en hilsen...Klæm linda