mandag 8. februar 2010

Tapet til jenterommet

Huset vårt blir dessverre forsinket, men planleggingen inne fortsetter alikevel. Husleverandøren sier at de kommer mandag om en uke, og vi håper på at vi slipper flere forsinkelser nå! Tror vi skal kjøpe alt av maling, gulv, tapet, fliser og ellers det vi trenger på fargerike. Lettere å få gode rabbater når en kjøper alt på en plass, og det er veldig greit å slippe å forholde seg til mange leverandører. Denne tapetboken fra PIP studio utmerket seg i haugen av tapetbøker med lekre farger og mønster.
Vi skal tapetesere iallefall en vegg på Hannah sitt nye rom, og ha de andre veggene enten i hvitt eller lys rosa. Denne tapeten ønsker Hannah seg! Vi har en nabo som har denne tapeten på stuen, bare i en annen farge, og det var skikkelig fint!

Denne tapeten liker jeg litt bedre enn den forrige. Så visst Hannah ombestemmer seg, så blir det kanskje denne.
Der er et green gate sengeteppe som jeg ønsker meg til Hannah sitt rom som ligner veldig på denne tapeten. Så det hadde vært fint med denne også...
Ha en fin uke!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Nydelige tapeter! Håper huset deres kommer som planlagt nå da. Blir gøy å se bilder! :)

Nå skal vi ut en tur i snøen. Typisk at det regnesnør og ble mørkt akkurat nå da! Det blir vel bare en liten luftetur uansett. Anna har ikke tålmodighet til å kave seg rundt i snøen altfor lenge enda.

Ha en fin dag!

mi-rachel sa...

nydelig tapeter!

Torill sa...

Likte tapeten med fuglane veldig godt, den andre vart litt for søt for me. Men eg har sett mange andre tapetar som er fine og som passar til Green Gate. Du finn nok det du leitar etter tilslutt. Eg har ei midlertidig løysing no, vi må male alle taka i 2.etasje neste vår og har då tenkt at eg kan male på nytt om eg ikkje er nøgd med mine noverande valg.

Synd huset er forseinka. Det er så ufattelig mykje og tenke på når ein bygg hus. Skulle ønske eg visste alt før eg bygde som eg veit no.

Sommerlyst sa...

lekkert...som sukkertøy!!
;)

Emmas Verden sa...

likte godt tapeten med fuglene ;)
lykke til med huset..spennende å følge med dere :)
ha en fin onsdag!!
klem Anne♥♥♥