torsdag 10. februar 2011

Pianokroken

Fikk noen tips med en nabo som er veldig flink til å fotografere om hvordan jeg skulle få lysere bilder. Så nå har jeg prøvd meg litt på det fra pianokroken vår. Litt uklare bilder kanskje, burde sikkert ha investert i et stativ. Tolix krakken som passet så perfekt på kjøkkenet passer godt her også, he, he.
Vår skjønne lille pus ligger ofte her. Kjøpte noen kirsbærgrener som nå dessverre er avblomstret, men det er jo igrunnen litt dekorativt med bare kvister også.

Når de andre visnet, kjøpte jeg en gren til...de er jo så vakre å se på! Den gamle krakken fikk jeg av noen naboer som holder på å rydder ut av et gammelt hus. Er jo litt fin i rosa, men tror nok at den blir lysegrå etterhvert. I morgen fyller minstemann...enn så lenge...2 år, så da kommer det nok et innlegg igjen! Ha det fint så lenge!! 

6 kommentarer:

Fru Schenk sa...

Så fine bildemotiv.
Elsker krakkene dine :o)
Ønsker deg en god torsdag!
Hilsen Ingebjørg

KROnPRINSESSENE sa...

Her var det mye fint!
Oppdaget deg nå jeg inne hos NIB :)
Nydelig pianokrok...
Og ja, Tolix passer overalt..;)
Gleder meg til å komme tilbake.
Gratulerer med husets 2-åring.
Legger meg til som følger.
Klem

Unknown sa...

Lekkert piano altså! Skulle gjerne hatt et sånt et. :) Så glad for at Tolixen falt i smak. Den er nydelig fin! Gratulerer med Peter! Håper dere får en fin feiring. Klemklem!

KRUSEDULL sa...

For et nyyydelig piano og så inbydende du har laget det! Kjempefint! Skapet du malte ble kjempefint!! God bursdagsfeiring i morgen:)

perler på en snor sa...

Så fine bilder! Tolixen passet jo godt ved pianoet:)
Fikk lyst å kjøpe noen kirsebærgrener selv:)

Emmas Verden sa...

så koselig dere har det :)) deilig med nytt hus :)
søte pusen..vi har mista Molly..hun har bare forsvunnet..har vært borte i snart 2 mnd nå..så her har det vært sørgetid :(
ha en fin dag..
klem Anne♥