søndag 3. juli 2011

Litt nytt på kjøkkenet

Nå har jeg flyttet en bildelist (ikea) fra gangen til kjøkkenet. Hadde egentlig sett meg ut en fin tallerkenhylle her, men fant ut at den måtte langt opp på veggen siden vi har sitteplass under. Så da passet det egentlig veldig bra med en bildelist. 
       

Serveringsfatene og stettskålen er loppis, eggeglass fra bruka, skjeer green gate, skjærebrett og små skåler fra house doctor. Tenker jeg kommer til å ha kokebøker her også etterhvert.
Benken snekret mannen min til jeg skulle ha venninneselskap. Platen oppå skal jeg selvfølgelig male hvit, men det kan ta sin tid ;) Lokket kan tas av, deilig med mer oppbevaringsplass! Sitteputene har jeg kjøpt for en god stund siden på jysk, tror jeg betalte 19 kr per stykk.
Sitter her med Filip på armen mens jeg lager innlegg, og nå lo han for første gang. Hannah hopper rundt her og det var visst veldig gøy! Det har kommet noen grynt før, men nå var det skikkelig mye. Herlige lyder!!
Ha en finfin uke!

3 kommentarer:

loftkroken sa...

Så utrolig koselig kjøkken :)
Du må si til mannen at han er flink å snekkre:)
Lurt med blidelist.

Klem Bente

KRUSEDULL sa...

Rett og slett nydelig kjøkken!! Den benken var genial! Så fint med den hylla. Lurt å bruke den i stede for tallerkenhylle! Du ordner og pynter så fint rundt deg:) Ønsker deg en fin dag! Tusen takk for alle god ord inne hos meg:)

Hjemmekjær sa...

Hei hei!
Kjempefin benk du har fått på kjøkkenet!! Og praktisk med oppbevaring under!
Dere har et kjempefint kjøkken!