søndag 5. februar 2012


Da...noen måneder etter forrige innlegg...kommer bilder av hele benken. Ting tar tid ;) Familielivet er litt altoppslukende, men jeg gir meg ikke med bloggingen...ikke ennå iallefall.
I høst kjøpte vi noen skoskap fra ikea i samme stil som kommoden i gangen. Planen var å kjøpe de når vi flyttet inn, men mannen måtte bearbeides litt først ;) Oppbevaringsplass er et must for å holde orden. Skulle gjerne hatt flere, men veggen hadde bare plass til to. Døren går inn til gjesterom og kontor for mannen (Han var ikke lenger fornøyd med den lille fine datakroken min på kjøkkenet hi,hi)
Bilder av ungene hengt opp med svart og hvit stripet washi teip! Bildene brukte vi som julekort og takkekort for minstemann i fjor (alt for treige med takkekort som vanlig!).

Ha en fin søndag kjære bloggere!!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Så flott i gangen deres!
Ønsker meg og de skoskapene, geniale til både sko og skjerf og luer de der ♥

Ha en fin kveld!

Gunnhild sa...

skikkelig fin gang! benken er nydelig, og jeg forstår godt du malte den fra rød/blå, til hvit ;)

oppbevaring får man vel aldri nok av, håper bare ikea fortsatt fører disse skoskapene, når vi er ferdig med gangen vår!

perler på en snor sa...

Å så utroilig fin benken ble !:)
Kjempefine bilder av barna:)

Anonym sa...

Kjempeflott benk og triveleg gang! -Prøvde å spørre deg ang dørklinkene ein gang tidlegare, men veit ikkje kvar det blei av, så eg prøver igjen; Om dei er av nyare dato, om du kan sei kvar de har kjøpt dei? Veldig fine! Har kun sett liknande som er rundt 100 år gamle.

et kjært hjem sa...

Hei anonym...takk for koselig hilsen! Dørklinkene kommer fra nettbutikken hjemogvilla.no. Jeg var inne på siden deres for å finne de igjen, men det ser ut som det har kommet en ny modell. Vår type er kanskje litt enklere i stilen. Håndtakene er svart porselen, men de selges også i hvit hvis det er ønskelig. Var litt spent på fingermerker på svart, men det er ikke noe problem. Vi er strålende fornøyd ;)