søndag 18. mars 2012

Forrige uke flyttet jeg litt rundt på møblene i stua, deilig med litt forandring! Sofaen stod under bildeveggen, vet ikke helt om jeg har lagt ut bilder av stua før? Vi har en ganske fin sjøutsikt, så det er kjekt å ha sofaen slik at vi kan se ut av vinduene. En litt uferdig bildevegg, kommer svart hvitt bilder av ungene etter hvert. Men å fremkalle bilder tar sin tid her i heimen!
Her har vi koset oss med gode venner i hele dag, men nå skal jeg og mannen straks slenge oss på sofaen og se film. Tudelidu ;) 

6 kommentarer:

Karoline sa...

Jeg elsker den grå sofaen :) Kos deg med film!

Unknown sa...

Så koselig stue:)
Flott og kunne se ut mot en herlig utsikt ♥

Unknown sa...

Så flott det ble! Gøy å ommøblere litt. Ha en fin uke min venn! kLem!

KRUSEDULL sa...

Hei igjen:) Takk for koselig kommentar inne hos meg! Har ventet lenge på å få se stua di;)Tror det er første gang du vise bilder i fra stua, i hvertfall i fra denne vinkelen. Kjemepkjekt med alle innleggene dine. Jeg suger til meg all inspirasjon jeg kan for tiden. Er i gang med å klippe ut inspirasjon fra alle interiørbladene mine. Vi er litt usikre på om vi skal bygge iec-hus. Heller litt mer imot ett som ligner mye på deres:)Så nå gjenstår det bare å bestemme seg så sender vi inn byggesøknad, så i løpet av våren er vi igang. Begynner nok å blogge igjen da:) Ha en fin dag:)

Kremfaret sa...

Så koselig du har det, her må jeg følge med videre! :-) Fiiine bilder!
Gøy med strikking ja, holder på med noen små prosjekter selv også, men er langt fra proff, hehe ;) Uansett gøy å lage ting selv da...

Fru Føreland sa...

Kjempekoselig krok i stuen, og så deilig det må være å ha sjøutsikt. Her har vi desverre hverken utsikt til fjord eller fjell, men liker meg godt her fordet:)
Trodde jeg fulgte deg allerede, men hadde deg kun i bloggrullen, nå er jeg herved fast leser;)

Ha en finfin tirsdagskveld!