onsdag 30. januar 2013

Walk in closet

Viser frimodig frem kleskapet vårt :) Hobbyrommet mitt (som jeg ikke har vist frem på bloggen) har for en stund siden blitt klerom til alle guttene i familien og litt meg. Hannah får sikkert en del klær etterhvert, så hun beholdt sin garderobe på rommet sitt. Og jeg har fortsatt en kommode på soverommet.
Vi vurderte å lage et slikt rom når vi bygde huset, men jeg tenkte at det ble mye støv på klærne og at det var mest praktisk at alle hadde hver sin garderobe på rommene. Men nå har jeg endret mening! Ikke har jeg sett så mye til støvet, det er lett å holde orden, og du og du så greit det er å legge på plass klær! Så dette anbefales! Skapstammene er gamle og er fra ikea. Vi har lyst å kjøpe noen hyller til slik at de går helt opp til taket. Taklampen er stygg som fy, men der fikk jeg ikke bestemme haha...men den lyser veldig godt da...og det er jo kjekt på dette rommet!
 
Hvite knagger fra Åhlens.
Så et litt mørkt og uklart bilde til slutt, vanskelig å få fint bilde når en tar imot lyset. Men det viser litt bedre hele rommet.
Nå skal jeg og minsteguttene ut på tur. Tudelu :)

8 kommentarer:

Livets små øyeblikk sa...

Så deilig med walk-in-closet - skulle gjerne hatt et slikt et:) Men det eneste rommet vi har til overs er kontoret til mannen og jeg tror ikke han gir fra seg det med det første;)

Fin onsdag til deg
klem:)

My Dream sa...

så deilig med så masssse skap-plass...
fint og lyst... ikke sånn eikefarget og fælt som vi har d... :/

Klems Diana.

Anonym sa...

så smart!!! hadde walk-in der vi bodde før, savner det egentlig veldig!! ha en fin dag! Runa

Anonym sa...

Hvor er medisinboksen fra??:))

et kjært hjem sa...

Medisinboksen er fra clas ohlson :)

Anonym sa...

Takk, lenge siden du har kjøpt den ?:)

et kjært hjem sa...

Ja det er noen år siden. Men nå sjekket jeg clas ohlson sine sider, og det ser ut som de har det fortsatt ;)

Anonym sa...

Takk for svar :D