mandag 10. januar 2011

Kjøkken

Litt bilder fra kjøkkenet. Vi har valgt en rimelig kjøkkeninnredning fra ikea, og brukte heller litt mer penger på hvitevarer som kjølerom og komfyr. Vi har ingen kald kjeller til lagring av mat, så kjølerom er helt supert. Utrolig hvor mye som går inn!


Jeg hadde veldig veldig lyst på porselensvask, og det ble diskutert frem og tilbake en stund. Men nå er jeg glad for den vasken vi endelig bestemte oss for. Det er deilig å ha et avrenningsfelt å sette fra seg på, slik at det er lettere å bevare benkeplaten i heltre. Den er i eik, og har fått seg noen omganger med hvitolje for å ligne på gulvet vårt som er hvitlakket ask.

Ved siden av vasken har vi hengt opp en knaggrekke til håndklær og lignende. Både praktisk og koselig synes jeg. Komfyr og ventilator kommer fra ilve. Vi valgte induksjonstopp, og er kjempefornøyd med det! Vannet koker på et blunk! To stekeovner og fem kokeplater er heller ikke å forakte ;) 12 kommentarer:

silje-sin sa...

Nydelig!! Alt sammen:) Har lagt meg til som følger hos deg, håper det er ok:) Synes både bloggen og hjemmet ditt er kjempefint! klem fra Silje.

MissMette sa...

Hei Ane
Kom over bloggen din via en annen blogger, og tenkte jeg skulle legge igjen et lite spor... Nydelig hjem du har og en kjempeflott blogg med mange fine innlegg... Jeg la meg til som følger slik at jeg kan titte innom deg igjen. Ha en fortsatt fin uke, klem fra Mette

Anonym sa...

For en drøm av et kjøkken du har <3

Sommerlyst sa...

For ett flott kjøkken dere har fått!! Vi tenker også slik. Satser heller på litt billigere innredning, slik at man kan ha litt dyrere "tilbehør"

Grattis!!

Klem

mi-rachel sa...

knallfint!
veldig min smak!

Bergfrua sa...

utrolig lekkert!
Mitt drømmekjøkken jo.. Du er heldig!Her var det ryddig og fint =)

Lykke til videre med ny-huset!

mvh bergfrua

KRUSEDULL sa...

Såååå fint kjøkken dere har fått!! Nydelig!! Skjønner godt hva du mener med porselensvask....jeg blir visst ikke enig med meg selv. Mannen er ikke spesielt gira på det, så det spørs om det ikke blir stålvask på oss også. Er jo mest praktisk. Veldig kjedelig om en skulle miste noe ned i vasken og den skulle slå sprekker. Likte godt komfyren deres! Så deilig med stor induksjonstopp og to stekovner. Hørtes digg ut med kjølerom og! Så kjekt å se hvor fint du har fått det! Gleder meg til å se resten!

Anemone sa...

Hei hei!
Datt plutselig innom bloggen din... Kjempefint du har det!
Så flott kjøkken dere har fått!
Vi holder på å lage nytt kjøkken, og jeg har veldig lyst på 90 cm konfyr med to stekeovner... Kan jeg spørre hvor du har kjøpt deres og hva den kostet..??
Jeg leter og leter... Har funnet flere med gass, men vil ikke ha gass inni huset jeg...
Ha en fin dag!
Hilsen fra Henriette, Anemone

Emmas Verden sa...

hei Ane :)
..så lekkert kjøkkenet ble..lyst og flott!!
gøy å se litt fra huset..det kommer vel mer..? ;))
ha ei fin uke!!
klem Anne♥

Hjemmekjær sa...

Så flott kjøkken!! Kjempemoro å se bilder fra huset deres! Gleder meg bare til å se mer;)

Torill sa...

100% perfekt kjøkken!

Heimekjær sa...

for et nydelig kjøkken:)