søndag 10. mai 2009

Loppiskopper

Vi var på besøk med et vennepar idag. Hun hadde samlet isammen noen kopper og fat kjøpt på loppemarked som hun ikke ville ha lenger. Nå står de i kjøkkenhyllene mine :)

5 kommentarer:

Unknown sa...

Så søte kopper! Du er heldig du. Nå har jeg sett på kurvtingene du kjøpte på Kid igjen... You lucky woman!!!

Unknown sa...

Hei! Vil bare opplyse om at jeg har skiftet navn og adresse på bloggen min. Håper du vil legge deg til som følger hos meg en gang til, og forandre adressen min i bloggene du følger. :) Klem fra jordbærpiken (fru rosa).

Unknown sa...

hei igjen! For å få signatur, gå inn på denne siden: http://www.joridkvam.com/2009/04/hvordan-legge-til-signatur-skefelt.html

Unknown sa...

Så fin blogg då Ane. Dette er jo kjempe-kjekt for meg å følge med på. På Kid fikk eg tak i et kurv-brett, det var kjempefint, men eg ville jo egentlig ha masse meir som dessverre var utsolgt:-(. Klem fra Ingrid

et kjært hjem sa...

Takk for det :) Får håpe jeg klarer å holde på lenger denne gangen...he,he. Du skulle ringt til meg, jeg handlet litt til Janne. Men nå har jeg hørt at det er utplukket i Ulsteivik også. Jeg fikk ikke med meg at de hadde magazinholder med veggoppheng. Skulle gjerne hatt noen av de.