onsdag 11. november 2009

Gleder meg til jul...


Å hei hvor tiden går...ble visst en god bloggepause her "S" Minstemann er i full gang med å krype og reiser seg opp over alt...så jeg har litt mer å henge fingrene i nå! Må innrømme at det er mye lettere å ha huset ryddig når jeg ikke blogger he, he!
Ellers har vi allerede smakt på pepperkaker, julemanner, mandariner og julebrus! Hadde egentlig tenkt å vente med slikt til desember, men som Benjamin sier"åh, ej blir så frista når ej ser julemanner!" så klarer vi altså ikke å vente med det! "fnis"
Nesten alle julegavene er kjøpt, og nå skal jeg snart på posten og hente en verdenstøffestegåbiljulegave til Peter. Jeg var tidlig ute med juleklærinnkjøpet i år, deilig at det er i boks! Så nå henger finklær til hele familien klar i skapet...
Ha en fin onsdag!

7 kommentarer:

adales verden sa...

så flink du er, her er jeg på god vei meg julegavene men har ikke ordnet juleklærne...
har som mål å få det unna nå i løpet av mnd.
klem

marianne sa...

Åååååå! Kor eg gler meg! Og aller mest fordi DOKKE skal vere der!!:) Jul, jul, strålande juuuuuuul!

Hjemmekjær sa...

Hei hei!

Så flink du er som har både presanger og juleklær i boks!! Det kan ikke jeg skryte av nei.... Men jeg er da litt på vei iallefall;)

Småbarn ja, man merker at det er litt å henge fingrene i når de begynner å kunne bevege seg rundt.... Lille gumman her er 1år i dag, begynte å gå for litt over en mnd siden, og hun er virkelig rundt på "tokt" i huset, he he. De er bare skjønne de små:)

hjem hos linda sa...

Jeg har iike begynt på julegaver enda!! heldig du som har kommet så godt på vei..og juleklær er du og ferdig med!! flinkingen!!
Det gir meg egentlig et spark bak til å begynne jeg å...he he
Ha ei fin uke videre! Klæm linda
(Ps give away på bloggen min)..velkommen!

Lillan sa...

åhh jeg gleder meg også veldig til jul!!! elsker det første bildet du har lagt ut!! skikkelig stemningsbilde:O)

Lillan

Torill sa...

Ja internett og blogging tar mykje tid. Får gjort mykje når ein ikkje ser tv eller surfar på nettet.

Simple Lovely sa...

Jeg gleeeeder meg til jul jeg også!!!! Ekstra gøy etter man får barn, gode unnskyldninger til å se gamle Disney Filmer, pynte ekstra mye og kjøpe ekstra mange pakker!

God helg:)
Klem Julie