mandag 21. februar 2011

Datakroken vår på kjøkkenet


Ja her sitter jeg å blogger ;) Vi ble så inspirert av et vennepar som har databord på kjøkkenet, og ønsket å gjøre noe lignende på vårt nye kjøkken. Deres plass er riktignok giga i forhold til vår, men det er utrolig deilig å slippe å ha datamaskinen på spisebordet og i tillegg ha skap til permer og stæsj som vi trenger å ha i nærheten av dataen. Kjøkkenet er jo et rom vi oppholder oss mye i, så det er kjekt å få det rommet så praktisk som mulig! På spisebordet gjør Benjamin lekser, og det er veldig greit å ha internett i nærheten når han har bruk for det i leksesammenheng.

Vi må kjøpe ny musematte, for den gamle hvite klarer jeg ikke å få ren mer. Men en fin katalog fra oliver furniture fungerer fint enn så lenge. Kom akkurat på at jeg kanskje kan lime på nytt stoff på den gamle matten, noen som har prøvd det? Bordet fikk jeg med noen som hadde kastet det i en konteiner, og med litt maling og ny knott har det blitt et av mine favorittmøbler i huset. Stolen har jeg arvet.
Etter en knallkjekk helg med gode venner og sol, er det deilig å starte på en ny uke med fortsatt nydelig ver! Ha det fint så lenge!

4 kommentarer:

w sa...

Så koselig datakrok dere har:)

W

Anonym sa...

Nydelig bord! Du var jammen heldig som fant det!
Ha en fin uke! Hilsen fra fast følger ;)

an-magritt sa...

Elsker det bildet med stolen ved vinduet. Så rent og hverdagslig. Stemningsfullt!

Gunnhild sa...

tenk at noen ville kaste bordet?? så kjekt når man gjør slike skattefunn!
likte datakroken veldig godt, og fint at den ikke er for stor!