fredag 21. oktober 2011

Når mamma ikke følger med...

Lille tassen min som har gått beserk med kajalen for å se ut som kaptein sabeltann, heldigvis TAKK og LOV så var det ikke tusj!!!

Her går det i sabeltann fra morra til kveld for tiden...begynner å bli mektig lei av den cd-en! Når Peter er i seng går jeg fortsatt å traller på de sangene he, he. Men jeg er vel ikke alene om det kanskje ;) 
Takk for koselige kommentarer, det varmer!
God Helg! 

5 kommentarer:

silje-sin sa...

Ha ha, så skjønn! Du har noen ekstremt pene barn må jeg si! Nydelige øyne. Og så utrolig fin matboden deres er, jeg måtte vise bildene til min snekkermann i går. Vi er nemlig så lei av alt rotet som samler seg under trappa, så vi har snakket om å bygge den inn. Men vi har nok dessverre en annen trappeløsning enn dere. Kjempefint, og praktisk, ble det ihvertfall! God helg! klem fra Silje.

Renate sa...

Heisann :)
Så herlige unger du har! Flaks for deg at det ikke var tusj, ikke så lett å få bort :p Har en 3 åring i huset, å han kan finne på mye rart. Her en dag, så hadde jeg laget sjokolade muffens, dem hadde 3 åringen fått tak i. Da jeg var ca 5 min borte, så satt 3 åringen på gulvet med ca 10 muffens :) Hadde det riktig så gøy :) Sjokolade over alt! hahahaha, de er nå herlige og :)
Ha en fin helg :)
Klem fra Renate :)

Unknown sa...

Hihi, han var jo flink og male på skjegg da;))

Jeg var rinmelig lei Sabeltann en periode jeg og! For det første jobbet jeg i lekebutikk da han oppsto og det gikk i den samme cd'n i 1 år!!

Og min lille prins VAR Kaptein Sabeltann da han var 5 år - heeeelt sant, hihi;))

Men nå når jeg har fått det litt på avstand, så syns jeg detr bare er søtt ♥

Ha en fin kveld!

Klem Line

Livy sa...

Heisann!!
Sååå skjønn!! De er jo så kjappe disse små :-) Nydelig sabeltann :-)

Matboden i innlegget over er helt suuuuuper!!! Heldig dere er som har en slik en :-)

Ønsker deg en fin fredagskveld! Klem fra Livy

Josefine sa...

Hehe, fantastisk!
Det er Kaptein Sabeltann for full hals her i hus også. Og vi holdt på å knekke då han peikte på Hannah og sa "GÅ PLANKEN!"