søndag 19. august 2012

Hoooked Zpagetti

Vi har vært en tur på hytta til mamma og pappa i ferien, og da kjøpte jeg meg ny hekletråd. Den heter altså Hoooked Zpagetti og er remser av stoff.  Jeg heklet med heklenål 12. Anbefaler tre fremfor plastikk! Trodde det skulle bli stort nok til å være under stuebordet, men det ble visst ikke større enn en badematte. Ja, ja det er iallefall det kjekkeste håndarbeidet jeg har gjort, så det blir nok flere nøster av denne sorten! Kanskje et stueteppe etterhvert?
Måtte bruke opp restene, så det ble nok til en grytelapp...
og hårbøyle og hårband til Hannah.

Ellers har vi hatt en trivelig helg med vennebesøk og kosing med nyfødt baby. Babytiden går bare så altfor fort! Nesten trist å være ferdig med det på en måte, selv om det også er utrolig deilig!
Nå er sekkene klare til skolestart i morgen og jeg og mannen skal kose oss med en film. Ha en fin søndagskveld dere ;)

                                                         

4 kommentarer:

KRUSEDULL sa...

Så fint teppe! Eg holde og på med eit slikt teppe. Kanskje litt for ambisiøst, sidan eg aldri har hekla før. Til å begynne med såg det ut til å gå ganske bra, men no syns eg det blir så bølgete, har gjerne auka for mykje. Har du brukt oppskrift? Dei er så fine dei barna dåkka:) Nydelig strandbilde i innlegget under! Klem

perler på en snor sa...

Kjempefint teppe!!
Tror jeg må prøve meg på et sånt prosjekt, må bare bli ferdig med et par to-tre-fem andre prosjekter først hehe :)

Elise sa...

Kjempestilig badematte. En sik har jeg også lyst å lage, så tusen takk for kjempebra inspirasjon. Det e en flott blogg du har :)

Anonym sa...

Kjempefint teppe! Hvor er den fine baderomsinnredningen fra? Nydelig farge!

Mvh anne mari