søndag 26. august 2012

Deilig med søndager!

Byr på litt kjøkkenbilder fra idag tidlig. Deilig med søndager! Da kan vi sove leenge (iallefall en av oss voksne), spise laang og god frokost og finne på kjekke ting med familien og venner! HERLIG, en dag med masse god tid!! Idag har vi besøkt gamle trakter og venner med nytt lekkert hus! Favorittrommet mitt var kjøkkenet deres! Lyst og stilig, med masse god plass og diger kjøkkenøy med kokeplater og sitteplasser.
 
Den fine vannkokeren her kjøpte mannen min til meg til jul. Ikke alltid at ting faller helt i smak, prøver selvsagt å ikke vise det :) Men akkurat denne var helt i prikk for meg! Den er i bruk flere ganger om dagen, og står like godt på ovnen hele tiden.
Lisje gode tassen min som liker å stå opp tidlig!
 
Ha en fin søndagskveld dere!


14 kommentarer:

Livy sa...

Nydelige kjøkkenbilder! Og for en herlig prins♥ Det er herlig med slike dager☺

God ukestart ønskes deg! Klem fra Livy

Anonym sa...

Søndag e nesten den finaste dagen i ukå:) nydelig kjøkken:)

Unknown sa...

Finfint kjøkken, frøken!!!

Koselig å se deg i dag. Gleder meg til fredag! :)

Unknown sa...

For et fantastisk flott kjøkken!!
Der skulle jeg kosa meg ja ♥

Anonym sa...

sier det igjen, fantastisk kjøkken! gøy at du blogger igjen! klem Runa

NIB sa...

Hei!

Helt herlig, superdeilig kjøkken!

Jeg har et lite spm jeg:) Jeg skal til Ålesund i helgen på bloggetreff, og så lurer jeg på om du kunne tenke deg å få besøk av en dame med kamera i bagen for et lite "hjemme hos" besøk?

Det er jo fantastisk dårlig frist, men det ble litt bråbestemt at jeg skal reise - så hvis du skulle ha lyst? Da hører jeg veldig gjerne fra deg.

ps: hjemmet trenger ikke være "ferdig" - og støv syns ikke på bilder, hehe. Jeg tar evt bilder der du er fornøyd, og så hopper vi over andre rom som du evt ikke vil ha med.

Håper jeg hører fra deg:)

norskeinteriorblogger@gmail.com

Solveig

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Hei☺
Koseleg blogg du har-la deg til i bloggrollen min eg☺
Kjempefint kjøkken!☺ Skjøne godt du er fornøgd med vannkokaren-den var jo lekker☺
Likte strikkeputa di under her-eg leitar etter ei gul pute, kanskje eg rett og slett må strikke meg ei☺ Og eg og likar store pinnar og att og fram strikking☺☺

Klem M♥

Anonym sa...

Nydelig kjøkken og nydelig vannkoker. Vet du hvor mannen har kjøpt den. En slik en kunne jeg også tenkt meg :)

et kjært hjem sa...

Hei anonym, jeg har ikke sett kommentaren din før nå! Vannkokeren ble kjøpt på Jernia i nettbutikken deres. Vet ikke om de har den på butikken også? Den er veldig fin i svart også, har lyst på den ;)
Ane

Anonym sa...

Tusen takk for tilbakemelding. Har letet litt inne på jernia. Finner vankoker i svart, men den er elektrisk? er din d? Eller bruker du den på kokeplaten? Vet du hvilket merke den er?

:-)

Anonym sa...

Tusen takk for tilbakemelding Ane :-) Finner bare en svart som er elektrisk inne på jernia sin side. Er denne elektrisk eller bruker du den på kokeplaten? Vet du merket på den?

:-)

Anonym sa...

Takk for tilbakemelding :-) Fant en vannkoker fra OBH i svart som er elektrisk. Er det den du har?
:-)

et kjært hjem sa...

Hei anonym ;) Beklager igjen at jeg ikke har sett kommentarene dine! Vannkokeren vår er ikke elektrisk, men brukes på en induksjons ovn. Jeg klarer ikke å finne den på jernia sine sider jeg heller, skal sjekke det opp!

LInda sa...

heii=) du har virkelig mitt drømme kjøkken=) jeg var faktisk på ikea i går å så på det her, men er det lov å spørre om du har det som er off white eller det som er hvitt?=) å hvis det er off white hva slags maling har du på veggene rundt kjøkkene da?=) hadde satt kjempe stor pris på om du svarte meg=)