fredag 7. september 2012

Helg

Da er det helg igjen, deilig!! Vi har ikke lagt så mange planer, men skal iallefall prøve å få treåringen vår til å slutte med bleier. Han er ikke så veldig gira, men jeg er!! Så får vi se hvordan det går...
Det blir ikke handlet inn så mye interiør for tiden, men klarte ikke å gå forbi to trelysestaker som lå i en salgskurv. Koselig til høstkveldene! Fikk roser med mamma og pappa som var innom en tur i uka. Så kjekt å ha blomster på bordet til helgen!!  
 Ha en strålende helg!!

8 kommentarer:

små øyeblikk med cams sa...

SÅ fine bilder! :)
Ønsker deg en god helg og kos deg med fredagskvelden :)
Klem Camilla

ralfefarfars paradis sa...

Så fint (og ryddig) kjøkken;) Det trengs litt shining her også. Kjempefin lysestake- hadde ikke gått forbi den jeg heller. Lykke til med bleieslutt prosjektet- det går sikkert fint tenker jeg;)

Anonym sa...

Så fint det er hos dere :)
Kunne ønske det var hos oss :)
Lykke til med bleieslutt!
Men ikke press for mye på.
Jobber i barnehage og har noen episoder der barnet er langt fra modent til å slutte med bleie og foreldrene er overmodne på barnas vegne. Ingen heldig situasjon.
Men fint å øve og prøve seg litt.
Men går det ikke så går det ikke :) Alle blir klare en gang pleier jeg å si :) Kule boksere kan være et triks. og klistremerker :) åper der lykkes :)
God helg!
Marianne E

et kjært hjem sa...

Hei marianne, takk for tips ;) Vi prøvde litt i sommer, og da var han ikke klar! Så vi prøver igjen nå. Vi bruker klistermerker og det er stor stas!
God helg til deg også :)

Ane

Nicoline sa...

Hei!

Nydelige kjøkkenbilder!
Også så flott det var blitt på soverommet, kjekt med en sånn damekrok, jeg har også det!
Lykke til med bleieslutt,
god helg!
Klem Nicco

Anonym sa...

Deilig med helg! Her var det veldig etterlengta:)

Unknown sa...

Så fin lysestake!!! God helg til deg også. KLEM!

Tove `blogg verden sa...

Hvordan går det med bleieavvenningen? Vi er også veldig klare for at vår snart 3 åring skal slutte både med det og med smokk....men hun er ikke like enig ;)