tirsdag 20. november 2012

Legoby

Tok noen bilder av eldstemann sitt rom idag. Vi hadde besøk av noen jeg er tante til i helgen, og da ble det mye legobygging. Jeg er like ivrig som ungene ha, ha! For en stund siden kjøpte vi benkeplate og bukker på ikea med tanke på dette. Kjekt å få legoen opp fra gulvet, og at en kan sitte ganske greit når en bygger. Så spørs det hvor lenge det er gøy med lego? Småbrødrene liker seg iallefall veldig godt her!!
Kartet fikk jeg for noen år siden når barneskolen min måtte nedlegges. Ikke helt up to date da, men gøy å ha likevel!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lego er jo så kjekkt og så tidløs og jammen er det godt å sjå når de sitter å bygger og koser seg,her er det Lego friends som er det store nå men ser at eg skulle hatt større plass der det kunne lekes med for det må nesten stå framme og,kan ikkje ryddes vekk,hihi for det blir jo ødelagt då:)

Kjempefint med verdenskartet i bakgrunnen,er jo blitt så populært no det:)

Fine dag til deg!
Klem fra Lillian

Mona sa...

Lego er kjempestas her i huset også, like mye for små som for oss store!!
Skulle ønske vi hadde hatt et eget rom vi kunne bygget opp all lego'n vår, for vi har mye... (Har unyttet salg og nedleggelse av lekebutikk)
Det blir aldri kjedelig!!
Ha en fin dag!
Klem fra Mona

loftkroken sa...

Hei Ane
Har linket deg på bloggen min idag ;)
Ta en titt :)

Klemmis

ReVinyl sa...

Så utrolig flott dere har gjort det! Mye triveligere for ungene å leke med legon på denne måten. Regner med at veier ol er å få kjøpt der de selger lego. Dette må vi tenke på...Takk for ideen! :)

Siw