lørdag 17. november 2012

Bloggtreff

Forrige onsdag var det bloggtreff på HERLIGHET i Ålesund, og her kommer et lite bilderas fra det. Jeg klarte å få med meg kameraet mitt denne gangen ohoi! Lekre kurvlamper på bildet!! En svart slik en kunne jeg ha tenkt meg!
Herlighetjentene fortalte om historien til butikken og hadde laget til deilig tapas fra Nicolas Vahè til oss. Det var også 30% på alt i butikken, så noen godbiter kom det med hjem. Det kommer i et annet innlegg!
 
De hadde dekket på flere bord med mat!
Nydelig dekket bord! Her stod det også noen digre svarte lysestaker fra house doctor som jeg ikke fikk med på bildet. Lekre, på ønskelisten!!
                        
Mange fine lysfat rundt i butikken, ble inspirert til å ta frem mine egne igjen! Det er skikkelig julestemning det! 
Heldige vi fikk goodiebag med mye fint oppi, kjempestas!! Her var også kaffi fra her jeg bor, artig! Takk til herlighetjentene for at dere lagde til en koselig kveld for oss!!
 
Og veldig kjekt å treffe igjen gamle og nye bloggere også! Spesielt kjekt var det jo at nib jentene hadde meldt seg på! Solveig kjenner jeg jo litt fra forrige treff og hjemmebesøk, men kjekt å hilse på Ann Helen også! Så jordnære og skjønne jenter! Hvis dere har lyst å se flere bilder fra treffet kan dere for eksempel gå inn på perler på en snor eller kvardagslykke.
 
Her venter vi besøk fra familien min! God helg!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så utruligt kjekkt med bloggtreff,må være så kos å samles slik å få god mat,treffe ukjente og kjente og få så flotte goodiebagene,dei er jo så flotte:)
Lever lenge på ein slik kveld!

Ønsker deg ein flott lørdag:)
Klem fra Lillian

sa...

Hei :)
Masse flott!
Bloggtreff virker så gøy! Håper eg får kommet meg på et slikt snart ;)
Ønsker deg en riktig god helg videre ♥
Klem Anette

A house in R.A sa...

Hei

Takk for sist :) det var virkelig en koselig kveld på Herlighet og så fint innlegget ditt var. Som helt fersk blogger tok jeg ikke med kamera, og har hatt stor glede av å se innleggene til dere "erfarne". Håper det blir nytt treff om ikke så altfor lenge :)
Gunn

Living laVida sa...

Hei hei!
Takk for sist, og nok et kjekt bloggtreff!Kom heim med masse inntrykk og inspirasjon, og ikke minst den flotte goodiebagen!
Håper at det ikke blir så lenge til neste gang! :)

Åpent^hus sa...

hei
blogger fra ålesundsområdet altså? så gøy! har ikke makka meg til å gå på noe bloggtreff ennå jeg, selv om jeg blogger på fjerde året! :)
får vel slenge meg med neste gang.
fin blogg du har

god jul til deg!
beste hilsner fra
Åpent^hus