lørdag 8. desember 2012

Jul i vårt hus

En uke har allerede gått siden første desember. NIB har en utfordring på gang med "jul i vårt hus", og jeg slenger meg med i siste liten. Ikke så mye interiørnytt her hjemme, men litt ;) De fine boksene fra house doctor kjøpte jeg på bloggtreffet på Herlighet,  og den store vasen (eller ølbollen som mamma kalte den) kjøpte jeg på kremmerhuset. Ellers håper jeg på litt fint under juletreet hohoho :) Det kom ikke akkurat med på bildet, men på telysglassene står det "we wish you a merry christmas".
 
DIY stjernepynt som jeg lagde i fjor.
Mannen har akkurat dratt på hyttetur med kompisgjengen sin der de skal lage julebord. Og her venter jeg og ungene overnattingsbesøk av noen venninner med barn. Det gleder vi oss til! Blir ikke så storslått som julemat her da, men pastasalat og pølse i brød hihi :) 
 
God helg til dere! 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei skjønne deg:)
Så utrulig flott med stjernene slik du har pynta på lerkegreiner,skal ikkje så masse til alltid for å få det fint og det klarer iallefall du,så flott med alt du har satt opp på den flotte skjenken:)
Så koselig med overnattingsbesøk og maten den hørtes heilt ypperlig ut:)

Ei fin adventshelg til deg!
Klem fra Lillian

Maris Interiør sa...

Kom over bloggen din på NIB og falt for den brune glasskrukken din. Veldig kreativt og fint med stjernene også. Skal lese og se mer nå:)

Ha en fin førjulstid,

;)Mari

Unknown sa...

Nydelig bidrag ♥
Elsker den skjenken!!

Lykke til:)

Nicoline sa...

Veldig fint bidrag!
Kos dere i kveld, klem Nicco

perler på en snor sa...

Tusen takk Ane:) Nydlig bidrag fra deg også! tøff DIY- julepynt, og veldig kul vase-ølbolle!! :)
Hørte juleribba din kjære hadde laget var "av en annen klasse" som min kjære kallte den hehe, den oppskrifta må prøves :) Ha en fin kveld:)

Maliva`s verden sa...

Vakkert bidrag....lykke til!
Maliva in France

Unknown sa...

Så utrolig fint pyntet på skjenken din ;o))
Klem Elisabeth