lørdag 15. august 2009

Loppis

Var en tur på loppemarked idag med familien. Der fant jeg denne søte lille glassmuggen til 10 kr. Der var også et nydelig stettfat! Jeg skulle bare hente litt penger med mannen, og vips der spankulerte en dame bort med fatet...æsj! Nå har jeg lært, må holde på tingene med en gang jeg ser de *smilefjes* Den blå muggen i bakgrunnen er figgjo flint og arvegods fra mamma. Husket vi brukte den mye til saft når jeg var liten, og her skal de tradisjonene føres videre! De lyseblå melamintingene er fra søstrene greene, kjøpt i fjor sommer i Danmark. Fikk også med meg den blå hyllen til 50 kr , og en tallerkenhylle til 10 kr. Litt prisforskjell, men de hadde en herlig regel om at alt som ikke stod pris på skulle selges til 10 kr. Nå må de bare males hvite! Ungene fikk også med seg noen leker. Det var stor stas å finne gamle, brukte leker! Ha en fin lørdag, her blir det spille spill og godis kveld *s*

8 kommentarer:

Hyttehuset sa...

Loppis er kjekt, viss ein berre finn ein loppis då... Her er det lettare med Fretex. Flotte ting du har fått deg!

sylysten sa...

Å så ergelig med stettefatet;o/ Men men det var vel ikke meningen. Glassmugga var veldig søt, og hyllene var ikke fine, men jeg vet de kommer til å bli det;o))))
Kos deg med malingen.
Klem
Linda;o)

ralfefarfars paradis sa...

SÅ fine ting du har funnet- den tallerkenhyllen og den blå hyllen var flotte- for et kupp!!
Tallerkenhyllen var jo maken til den du har på ønskelisten din også;)
Ha en fin søndag!

Moski sa...

Så fine ting du har funnet.Hyllene må jo være et kupp. Gøy med loppis. Selv med trengsel og kasos som det ofte blir så har det sin sjarm. Nå er jo loppemarkedsesongen rett rundt hjørnet igjen. Gleder meg.

Elis@beth sa...

Så heldig du var som fant tallerkenhylle!! Har lett etter det i over et år, uten resulat så jeg kjøpte en ny fra Olivers furniture, flott den også!

Lagt meg til som følger!

Ha en fin kveld!

MariMaja sa...

Nydelig glassmugge!
Kjedelig når ting bare "forsvinner" foran nesen på en!
Hyllene blir bra når de blir hvit;)
Heldig dere som har loppis på denne tiden av året. Vi har kun loppis om våren...
Klem fra Maja

Unknown sa...

Ååå, så utrolig heldig du var som fant så innmari fine hyller! Skal tråle avisa for loppemarked fremover og håpe på at jeg kan finne noen jeg også. :) Kjempesøt mugge!

Myhome sa...

Så fine ting du har kjøpt på loppis, synd at noen snappa stettefatet foran nesen din da, sånt er irriterende...
De hyllene blir nok kjempefine som hvite:)
Klem Anita